AMSTERDAM – The Voice of Holland maakt een uitstapje buiten de televisiestudio’s. De populaire talentenjacht op RTL 4 verhuist eind december voor zeven concerten naar de Heineken Music Hall (HMH) in Amsterdam, maakte de zender vandaag bekend.

The Voice of Holland trekt al sinds de eerste aflevering op 17 september veel kijkers. Vorige week boekte het programma een record, toen ruim drie miljoen mensen de televisie afstemden op de show.

Hoe het concert er precies komt uit te zien, is nog niet helemaal duidelijk. Volgens een RTL-woordvoerder zullen zo’n twaalf kandidaten optreden.


De voorstellingen, zowel ‘s middags als ‘s avonds, in de HMH vinden tijdens de kerstvakantie plaats, van 27 tot en met 30 december. Het programma is in die periode twee keer niet op de buis te zien. Op 24 december is namelijk de kerstspecial van All you need is love op televisie en op 31 december de oudejaarsuitzending van Ik hou van Holland. (ANP)