The VoiceDe kijkers willen meer. De kandidaten van The Voice of Holland zijn in een klap beroemd. Omdat hun levens momenteel een stroomversnelling van gebeurtenissen zijn, gaat RTL ze volgen met een camera.


Vrijdagavond 15 oktober trok The Voice of Holland een overweldigend aantal van 3 miljoen kijkers. We kunnen er niet meer onderuit: The Voice is een kijkcijferhit.


Druk druk druk
De kandidaten krijgen sinds hun bekendheid overal uitnodigingen voor. Zo zijn ze bij De Wereld Draait Door geweest, gaan ze naar Life 4 You van Carlo en Irene en hebben de Hitkrant en Radio 538 de zangers ook al gestrikt.


Naast dit hectische glamour-leven gaan hun ‘gewone’ levens ook nog door. Ze werken of zitten op school.


Een kijkje in het leven van
De kijkers van The Voice kunnen vanaf nu al deze gebeurtenissen volgen in The Voice of Holland – Real Life. De camera’s zullen onder anderen de kandidaten Ben Saunders, Jennifer Ewbank, Raffa?la Paton, Lenny Keylard, Sarina Voorn, Wiep Laurenssen, Esther Nijhove en Johnny Rosenberg gaan volgen.