AMSTERDAM -  SLIDESHOW Shemsi Mushkolaj stond gisteravond in The Voice of Holland tegenover Myrthe Ringeling. Shemsi: “Ik kreeg de zenuwen van de feedback.” 

De zangeres vervolgt: “Gelukkig ben ik door. En nu ik mijn comeback heb gemaakt, wil ik meer.”


De 29-jarige zangeres timmerde in Duitsland al professioneel aan de weg, maar stopte. „Mijn vader wilde dat ik mijn vwo-diploma zou halen en studeren, opdat ik in het leven garanties heb. Ik ben heel blij dat ik mijn diploma heb gehaald. Maar toen ik hoorde van The Voice of Holland, dacht ik ’dat wil ik, muziek!’ Voor het eerst in mijn leven luister ik naar mijn hart.”


De moeder van twee kinderen van 4 en 2: „Ik ben nu zes jaar in Nederland en net in Leeuwarden met mijn nieuwe baan als docent Duits begonnen. De leerlingen willen het elke les over The Voice hebben. De hele school steunt me!”