De succesvolle Talpa-talentenjacht The Voice of Holland verovert Europa. In Nederland trekt de show wekelijks tussen de 2.5 en 3 miljoen kijkers op de vrijdagavond van RTL 4. Daarnaast is de real life serie rondom de kandidaten van het programma ook succesvol met een miljoen kijkers per aflevering.  Het succes van het programma is niet onopgemerkt gebleven, aangezien Talpa momenteel in gesprek is met zenders uit 15 verschillende landen. Dat Talpa internationale ambities heeft met het programma blijkt wel uit het feit dat zo goed als alle domeinnamen rondom thevoiceofholland in eigendom zijn van Talpa. Hieruit kan worden opgemaakt dat o.a. Engeland, Belgie, Zweden,Denemarken, Spanje, Frankrijk, Italie, Portugal en Duitsland interesse hebben in het programma. Dus binnenkort kan heel Europa genieten van de beste, mooiste en leukste talentenjacht van dit moment The Voice of..


The Voice of Holland, iedere vrijdag om half negen bij RTL 4.