Jennifer Ewbank vreest lot The Voice of Holland
05 november 2010, Vrijdag  

Vanavond is de laatste aflevering van The Battles bij The Voice of Holland. Voor vier kandidaten die dit duel gewonnen hebben, is het avontuur na vanavond alsnog voorbij.

Direct na de battles vindt er vanavond een sing-off plaats, waarbij iedere coach alsnog één van zijn talenten naar huis stuurt. Jennifer Ewbank vreest voor haar plekje in de liveshows. “Het ging echt niet goed.” Dit wordt beaamt door kijkers en ook Jeroen van der Boom vond de keuze om Myrthe Pijma naar huis te sturen, onterecht.


Jennifers coaches Nick en Simon twijfelden blijkbaar ook over het optreden van het zusje van John Ewbank. Zij hadden een time-out nodig om de beslissing te maken. Toch is de 23-jarige schoonheid niet tevreden met haar optreden van vorige week, en is ze bang voor haar lot. “Ik ben heel blij, trots niet want het ging echt slecht. Het nummer, I am in Love van Maria Mena, wordt je gegeven.”


De kandidaten die vanavond naar de sing-offs gaan, zullen hun nummer van de blind auditions ten gehore brengen.


The Voice of Holland The Battles wordt vanavond om 20.30uur op RTL4 uitgezonden.