HILVERSUM – Vrijdagavond staat alweer de laatste ‘Battleronde’ op het programma bij The Voice Of Holland. Het RTL-programma trekt wekelijks miljoenen kijkers, zelfs nog voordat de liveshows moeten gaan beginnen.

Inmiddels zijn er twee Battlerondes geweest. Wiep Laurenssen uit het dorp Zeeland is door. Dat geldt ook voor het Bredase duo Davy & Joshua.

Vrijdagavond komen nog twee Brabantse kandidaten in actie: William Finta uit Eindhoven en de Tilburger Bart van Overbeek. Barts auditie ging niet goed. Geen enkel jurylid draaide zich om. Bart baalde en dus schreef hij zich in voor de wildcard wedstrijd. Op die manier is hij alsnog in het programma terecht gekomen, want Angela Groothuizen koos alsnog voor hem.

Vrijdagavond is de laatste aflevering die eerder werd opgenomen. Volgende week gaan de liveshows van start. De finale is op 21 januari.