AMSTERDAM -  The Voice of Holland scoort niet alleen op televisie erg goed, maar weet ook online de Nederlandse fans te bereiken. Daarom komt de populaire talentenjacht met een eigen YouTube kanaal.

Veel fragmenten van The Voice, dat wekelijks bijna drie miljoen kijkers aan de buis weet te kluisteren, staan op YouTube. Sommige daarvan zijn al meer dan drie miljoen keer bekeken. Publiekslieveling Ben Saunders heeft al één miljoen YouTube-kijkers. Hij wordt gevolgd door Kim de Boer en Jennifer Ewbank, het fel bekritiseerde zusje van John Ewbank.

Vanaf vrijdag zijn de fragmenten van The Voice alleen nog terug te kijken via het officiële YouTube kanaal.

Eind december geven de kandidaten van The Voice een aantal concerten in de Heineken Music Hall. De eerste twee geplande shows, op 28 en 29 december zijn inmiddels al uitverkocht. Daarom is woensdag de kaartverkoop gestart voor nog twee concerten: een avondvoorstelling op 29 december en een middagvoorstelling op 30 december.

window.fbAsyncInit = function() {FB.init({appId: ‘your app id’, status: true, cookie: true,xfbml: true});};(function() {var e = document.createElement(‘script’); e.async = true;e.src = document.location.protocol +’//connect.facebook.net/nl_NL/all.js’;document.getElementById(‘fb-root’).appendChild(e);}());