'The Voice of Holland' (RTL 4) Eind december gaan de kandidaten van ‘The voice of Holland’ de Heineken Music Hall in om concerten te geven. De eerste twee geplande shows, op 28 en 29 december zijn inmiddels al uitverkocht. Daarom is zojuist de kaartverkoop gestart voor nog twee concerten: een avondvoorstelling op 29 december en een middagvoorstelling op 30 december.

De shows worden gegeven door de twaalf toptalenten die eind december nog deel uitmaken van het populaire RTL 4-programma. Zij brengen de songs ten gehore waarmee zij tijdens ‘The Blind Auditions’, ‘The Battle’ en ‘The voice of Holland LIVE’ het meeste indruk hebben gemaakt. Bij de concerten wordt gebruik gemaakt van elementen uit het spectaculaire decor van deze talentshow. Kaarten zijn te bestellen via http://www.rtltickets.nl/.

De finale van ‘The voice of Holland’ is op vrijdag 21 januari. De tickets voor het bijwonen van de tv-uitzendingen zijn allemaal al uitverkocht.