AMSTERDAM -  Marianne van Wijnkoop is enorm fan van The Voice of Holland. Het voormalig X Factor-jurylid: Spannend, ik volg het elke week. En wat doet Angela Groothuizen het geweldig. Zij is enig, geeft goeie adviezen en weet uit ervaring waar ze over spreekt.?

De 64-jarige Marianne moet er zelf niet aan denken om nog in een televisiejury plaats te nemen. „Ik vond het leuk om dat destijds te doen en uiteindelijk de meidengroep X6 te coachen, maar als John de Mol mij morgen belt met de vraag of ik aan een volgende reeks van The Voice of Holland wil meewerken, moet ik hem helaas teleurstellen. Begrijp me goed, ik vind The Voice een ontzettend goed programma. Maar ik heb zelf niet zo veel zin meer om achter de jurytafel plaats te nemen.”


Marianne zat in de jury van de eerste reeks van X Factor, naast Henk Temming en Henkjan Smits. Inmiddels zijn die plaatsen ingenomen door Eric van Tijn, Gordon, Stacey Rookhuizen en Angela Groothuizen. Een vierde reeks start volgend jaar, na The Voice of Holland.