Vrijdagavond vond de tweede liveshow van The Voice of Holland plaats. Wiep Laurenssen en Kevin Okkema moesten helaas het veld ruimen.

Coach Angela Groothuizen moest kiezen tussen haar talenten Wiep en Bart van Overbeek. “We hebben een zwaar overleg gehad. Voor Bart is het zijn vierde optreden ooit, maar Wiep had weer een heel lastig liedje,” zegt de Dolly Dots zangeres. “Misschien hebben we te moeilijke liedjes gekozen voor jullie. Wiep, jouw timing is geweldig, Bart, jij bent zo enorm gegroeid. Met pijn in ons hart kiezen we Bart.”


Jeroen van der Boom kreeg de zware taak om te kiezen tussen Ray Klaassen en Keving Okkema. Kevin, welke geen goede eerste indruk maakte bij zijn coach, moest helaas het podium verlaten. De keuze was overigens geen makkelijke voor de zanger. Zijn dreamteam zat totaal niet op één lijn. “Iedereen zegt iets anders,” riep een gefrustreerde Jeroen.  Hij vroeg zijn coaches een naam in zijn oor te fluisteren.  “Fijn, ze zeggen allebei wat anders.” Vervolgens ging Jeroen tussen zijn beide talenten in staan, pakte hun handen en maakte zijn keuze. Ray was door het dolle heen en Kevin verliet glimlachend het podium.


Naast de optredens van de kandidaten van The Voice gaven ook Kane en Ilse DeLange een optreden. Ook Angela gaf een spetterende performance weg samen met haar talenten en Raffaëla Paton en Nyssina Swerissen kregen de kans om samen met Kane een nummer te zingen.


Volgende week zijn de zangers en zangeressen van Nick en Simon en Roel van Velzen aan de beurt. Onder andere Ben Saunders, Joan Franka, Lenny Keylard, Jennifer Ewbank zullen dan hun kunstje vertonen.