Doutzen Kroes fan van The Voice of Holland-kandidaat Anne Hoogendoorn
20 november 2010, Zaterdag  

The Voice of Holland is razend populair en vrijdagavond tijdens de liveshow blijkt dat ook Doutzen Kroes de televiesieshow volgt.

Via Twitter liet de pasgetrouwde Doutzen weten fan te zijn van Anne Hoogendoorn, een van de talenten van Jeroen van der Boom. Anne zong het liedje Just A Girl, en rockte zowat het podium af. Het model vond dit zo gaaf, dat ze haar mening graag via Twitter wilde delen. “Trots op ‘ús Fryske’ Anne bij #TVOH !!! Geweldig wat een powerrrrrrr;),” aldus de zwangere Kroes.


Vereerd als Anne was kon iedereen live meegenieten van het moment dat ze tweet binnenkreeg. “Ik kan het gewoon niet geloven,” vertelt de trotse Anne. Via het medium bedankte de zangeres Doutzen voor haar steun.