Angela Groothuizen wil plaat opnemen met Wiep

Afgelopen vrijdag nam Angela Groothuizen in The Voice of Holland nog afscheid van Wiep Laurenssen, maar de coach heeft nu al bevestigd zeker een plaat met Wiep op te willen nemen. Dat meldt The Voice of Holland op haar website.


Veel mensen vinden Wiep zielig na haar uitschakeling. “Veel mensen hebben medelijden met me. Zo erg zelfs dat als ik in de supermarkt in de rij ga staan, het gesprek bij de mensen om me heen stil valt. Iedereen kijkt me aan alsof ze me willen steunen”, aldus de zangeres.


Volgens de zangeres is dat helemaal niet nodig, omdat ze zich geen verliezer voelt. Op Twitter schreef Wiep eerder: “Hey lieverds! Wat vinden jullie van de show? Ik heb genoten, en ach: we wisten van te voren dat er iemand naar huis zou moeten! Komt goed”.