Jeroen van der Boom enthousiast over tweede reeks The Voice of Holland
23 november 2010, Dinsdag  

Terwijl de eerste serie in volle gang is laat Jeroen van der Boom al weten open te staan voor een tweede reeks van The Voice of Holland, zo liet de coach weten op de Margriet Winter Fair.

De zanger is er zeker van dat er een tweede reeks zal komen van de immens populaire televisieshow. “Natuurlijk komt er een tweede serie. Ze zouden gek zijn als ze dat niet zouden doen.” Jeroen laat niets los over wie zijn persoonlijke favoriet is. “Iedereen die nu nog mee doet, kan heel goed zingen. Tegen Ray heb ik gezegd dat hij nog harder moet werken. Ik heb hem mijn tips gegeven, als hij daar iets mee doet kan hij weer verder komen.”


Ondanks dat The Voice enorm veel tijd kost, zorgt Jeroen ervoor dat hij zelf ook nog tijd heeft om op te treden. ”Als je goed oplet, zie je regelmatig dat er een jurylid ontbreekt. Dan moet Roel weer even weg, of Nick en Simon. Alle shows en repetitiedagen worden rond onze eigen activiteiten gepland; dat vergt veel werk.” Volgens de coach van onder andere Raffaela Paton, Ray Klaassen en Anne Hoogendoorn onderschatten veel mensen de tijd die er in een talentenjacht als deze gaat zitten. ”Mensen denken wel eens dat wij alleen aanwezig zijn tijdens opnamedagen. Dat is dus mooi niet waar. We zijn er steeds bij om de kandidaten te coachen, eten ook met ze. Daar zit enorm veel tijd in,” aldus de drukbezette zanger.