Shemsi Mushkolai en Sarina Voorn hebben de The Voice of Holland moeten verlaten.
De derde liveshow zat weer vol met fantastische optredens.

Jennifer Ewbank en Pearl Josefszoon gingen direct door dankzij het publiek. Johnny Rosenberg ging met de hulp van Nick & Simon door naar de volgende ronde.

Hierdoor moesten Nigel Brown en Shemsi Mushkolaj het tegen elkaar opnemen in de sing-off. Nick: “We zijn er snel uit, dat betekent niet dat het makkelijk was. Shemsi, je bent op technisch gebied het beste, maar je hebt moeite met de druk. Nigel, je hebt meteen iets gedaan met het commentaar dat we je net hebben gegeven. Dat kwam je stem ten goede en daarom ga jij door.”

In de groep van Roel van Velzen waren het wederom publiekslievelingen Lenny en Ben Saunders die direct doorgingen. Esther Nijhove werd vervolgens door Roel en zijn collega’s doorgestuurd omdat zij de meeste groei had doorgemaakt en het publiek in beroering had gebracht.

Hierdoor moesten Joan Franka en Sarina Voorn het tegen elkaar opnemen.

Roel: “We zijn eruit maar met ontzettend veel tegenzin… Ik heb gezegd dat het hem in de finesse zou zitten. Jullie zijn fantastische zangeressen. Muziek is ook het brengen van emotie. Op dat aspect wint Joan.”