Voor Gordon en Giel Beelen is het een raadsel waarom Jennifer Ewbank nog in de The Voice of Holland zit.
“Dat meisje zong weer zo verschrikkelijk vals” vertelt Gordon in de ochtendshow van Giel Beelen. De topper vindt het onbegrijpelijk dat Jennifer zo populair is bij het volk en dat de zus van songwriter John Ewbank nog actief is in TVOH. 

Ook verbaast de zanger zich over de jury. “Mijn collega’s Angela Groothuizen en Nick & Simon zeiden dat ze als enige zuiver zong. Die hebben haar misschien niet goed gehoord, maar ze hebben koptelefoons.” 

Giel zegt om die reden ook inmiddels te zijn afgehaakt. “Ik kan niet wachten totdat het alleen maar gaat om kwaliteit.” 

Verder vertelde de L.A. The Voices-zanger over zijn onstuimige afgelopen jaar en onthulde Gordon dat hij 3,5 jaar geleden voor het laatst coke gebruikte. 

De ommekeer voor Gordon kwam na zijn deelname in het programma 24 uur met. “Ik heb veel narigheid gehad. Daar is toen wel een gigantische spiegel voor gehouden en dacht ik: ‘nu moet het echt anders’” vertelt hij aan Giel die dollend vroeg of er lijnen op die spiegel lagen.