Meerdere internationale artiesten zijn dit seizoen al te gast geweest bij Carlo Boszhard en Irene Moors in Life4You. Maar het RTL-duo heeft Take That aan zijn neus voorbij zien gaan. Dat vertelde Carlo gisteren in het zondagmiddagprogramma. “Take That zou eigenlijk hier komen, maar ze kozen uiteindelijk voor The Voice. Ik snap dat wel, je hebt veel meer kijkers en een groter publiek in de zaal.” Enigszins katerig waren de twee wel, temeer toen Angela Groothuizen vertelde nog te balen van Take That ook.


In de studio in Ede was namelijk een groot gedeelte van de backstage ruimte gereserveerd voor de Britse mannengroep, ook nog eens afgeschermd door beveiligers. “Ze zeiden: u mag hier niet langs. Dus ik zei: ‘Moet jij eens opletten.’ Bij de kleedkamers kwam ik ze tegen. Zij dachten dat ik vast heel belangrijk was, dus knikten ze naar me”, vertelt Angela.


In Life4You waren eerder dit seizoen al Enrique Iglesias en Paul Potts te gast. The Voice of Holland, dat afgelopen vrijdag 2,5 miljoen kijkers trok, mocht eerder al The Script verwelkomen.