Screen_shot_2010-09-21_at_11

The Voice of Holland afvaller Charlotte ten Brink baalt nog erg van de uitslag van gisteravond, maar krijgt veel steun van haar fans.

Op Twitter schrijft Charlotte: “Word echt wakker met een ***gevoel maar al jullie lieve berichtjes maken het zo veel minder erg! Dankjewel! Echt heel erg lief”.

TVOH-kandidate Meike mist haar oud-collega Charlotte nu al. “Hey lief, vind het echt zo kl*te! Lijkt me leuk snel af te spreken met je in A’dam…ik denk aan je”, schrijft ze op CharlotteĀ“s pagina.

Ook Ray Klaassen moest het talentenjachtprogramma gisteravond verlaten, mede omdat hij weigerde zijn gitaar naast zich neer te leggen. Zijn coach Jeroen van der Boom vond dat hij moeite had met kritiek en aan zijn gitaar bleef plakken. Ray heeft vrede met de uitslag: “Ondanks de uitslag toch een compleet gevoel nu, ik heb nergens spijt van. Het was een supertijd! Iedereen bedankt voor alle support!”

The Voice-afvaller Kevin Okkema steunt Ray met de woorden: “He Ray, toffe instelling. Heel raar is dat, er uit maar compleet. Had het ook. Snel maar liedjes schrijven”. Kevin verloor eerder in de sing-off van Ray.