INGEZONDEN Door Benny Rees – Kim de Boer heeft vrijdag avond in TVOH, laten zien wat ze in huis heeft en het Nederlandse kijkerspubliek ging zonder te aarzelen met haar mee. Kim is door en hoe! Al eerder schreef ik over de kwaliteiten van deze ‘ster in wording. Deze Kim verdiend een nog groter podium en net als Esmee Denters internationaal , omdat de markt voor deze zangeres in Nederland veel te klein is. Ben benieuwd wie dat gaat doen en op zich wil nemen.. Ik hoop dat John de Mol dit talent niet zomaar verloren achter laat, ongeacht de einduitslag! Het is echt uitzonderlijk wat deze Kim kan en dat verdiend meer, dan hier blijven steken in ons nationale muziekbusiness gedoe.

Alles heeft deze super mooie en muzikale zangeres in huis en wat zong ze weer verpletterend goed. Onzekerheden nergens te vinden en maakt het plaatje nog completer. Jammer dat er rond enkele kandidaten zoveel mediastilte is en waarschijnlijk veroorzaakt door dat de hype rond Ben Saunders en zijn reallife soap.


In het geval van Kim is dat natuurlijk onterecht, maar die heeft 3 december kijkhard het tegendeel bewezen en de TVOH tv kijkers beloonde dat ook met een gigantische telefoon serenade! De kijkers thuis weten een verrekt goed optreden te waarderen en laten dat dan ook gelijk merken. Kim is nu een hele grote kanshebber geworden om TVOH te kunnen winnen. Kim en Ben Saunders gaan een grote en boeiende strijd tegemoet en wie de beste Voice 2010 heeft en ook gaat winnen is aan U. The Voice hè!