Johnny Rosenberg twijfelt aan eerlijkheid The Voice

Johnny Rosenberg moest gisteren samen met Joan Franka het veld ruimen bij The Voice of Holland, maar Johnny laat zaterdag weten te twijfelen aan de eerlijkheid en oprechtheid van de makers van de show. Dit meldt Shownu.nl.

“Ik wist dat ik eruit ging. Door een woordenwisseling met iemand van de hoge staf liep dit zo voor mij af”, vertelt Johnny via Hyves.

Volgens Johnny heeft de persoon in kwestie, die hij niet bij naam wil noemen, geen respect voor hem. “Er werd mij gezegd dat ik bij Nick & Simon weggehaald zou worden en vanaf dat punt werkte alles mij tegen”, legt de zanger uit. “Ik wil alleen maar zeggen dat ik iemand ben en hou van ieder mens en respect heb voor iedereen, maar dat wil ik ook terug hebben. En deze gast had dit niet en dan houd ik de eer en respect aan mijzelf. Ik weet dat het moeilijk te begrijpen is, maar verder kan ik hier helaas niet op ingaan. Ik ben ook niet van plan om wraak te nemen of wat. Ik ben een professionele artiest en ik kom terug. Ik laat mijn fans zeker niet zitten.”