Vanaf vandaag de CD van The Voice of Holland te koop
17 december 2010, Vrijdag  

Vanaf vandaag is de dubbel-CD met de hits van The Voice of Holland te koop. De volledige tracks van de opvallendste nummers van de kandidaten die ze tijdens de liveshows hebben gezongen zijn op de CD’s te vinden.

De populariteit van de kandidaten van The Voice gaat erg ver. Kandidaten als Ben Saunders en Lenny  Keylard kunnen niet meer normaal over straat en de concerten die ze op 28, 29 en 30 november in de Heineken Music Hall gaa geven zijn uitverkocht. Ook de hits van de deelnemers doen het goed, zo staat Ben voor de tweede keer op nummer 1 en volgt Lenny hem op nummer 3.


Vanavond laten de kandidaten van Jeroen van der Boom en Angela Groothuizen hun zangkunsten horen. Wie weet staat hun nummer volgende week ook wel in de hitlijsten.