Kim de Boer nuchter over deelname The Voice of Holland
17 december 2010, Vrijdag  

De mooie Kim de Boer, deelneemster aan het populaire programma The Voice of Holland, zou ondanks dat ze behoorlijk stilletjes is wel eens een gevaarlijke outsider kunnen zijn.

Kim, pupil van Angela Groothuizen, mag vanavond zichzelf weer laten zien op het grote podium van The Voice. Angela heeft volle vertrouwen in de zangeres, ze noemde haar al een paar keer ‘the voice’. ”Dat doet me goed. Maar ik moet het wel iedere keer zelf waarmaken,” vertelt Kim. Ondanks de hoge verwachtingen blijft de 32-jarige Kim nuchter. “Het is heel bijzonder, jezelf te mogen laten zien op zo’n groot podium. Er kijken drie miljoen mensen, bizar. En na de liveshow tuf ik in mij Fordje Ka naar huis in mijn eentje. Wel een contrast, haha.”


Toch is de blondine niet zeker van een finaleplaats. “Ik vind het heel eng om te zeggen of ik die zal halen. Maar ik heb het idee dat er uit mijn deelname mooie dingen kunnen rollen. Ik ben meneer John de Mol heel dankbaar voor deze springplank. Het kan ons kandidaten een mooie carrière opleveren,” aldus Kim.


Naast Kim brengen vanavond Bart van Overbeek, Shary-an Nivillac, Leonie Meijer, Anne Hoogendoorn, Raffaëla Paton, Nyssina Swerissen en Meike van der Veer hun zangkunsten ten gehore.