The Voice-kandidaten op bezoek bij Glazen Huis

Dinsdagmiddag kwamen de kandidaten van The voice of Holland langs in het Glazen Huis van Serious Request. Dat meldt de website van het talentenjachtprogamma dinsdag.


Daarna gaf elk talent een optreden op de Markt. Tot slot traden de Voice-kandidaten met zijn allen op met een medley van bekende kerstnummers.


Om geld in te zamelen voor de Serious Request actie werd er een privé optreden van een van de talenten geveild. Ook haalden alle kandidaten geld op door met het publiek op de foto te gaan of een handtekening te zetten.


De V Reporters trekken deze week vijf dagen door het land om de Voice-kandidaten te volgen tijdens hun tour. Tussen 14:00 en 15:00 uur kun je kijken naar een live-uitzending, die te zien is via de livestream op http://www.thevreporter.com/ en op Hyves. Op deze manier kan het publiek gratis genieten van optredens. Verder spelen Bart en Thomas een spelshow, presenteren ze The V Tour en interviewen ze de talenten. Mensen kunnen de talenten vragen stellen via de verschillende social media kanalen.