Alain Clark en Ben Saunders tijdens een eerder gezamelijk optreden in The Voice of Holland. FOTO ANP/KIPPA


EINDHOVEN – Ben Saunders en Alain Clark zongen gisteren weer de sterren van de hemel met het nummer Dancing in the Street bij de 3FM Serious Request-actie.


Eindhoven stond op z’n kop tijdens het optreden van het duo. Ben Saunders had een avondje vrij van The Voice, die werd deze vrijdag niet uitgezonden en hij  vermaakte zich opperbest samen met Alain.

Net als twee weken geleden tijdens The Voice was het publiek weer razend enthousiast. Het duo speelde weer het succesvolle nummer Dancing in de Street,  daarna ging Alain Clark weer verder met zijn eigen repertoire.


Ben Saunders had deze week ook een mineurtje te verwerken, want Martin Solveig heeft zijn eerste plek in de Single Top 100 overgenomen. De dj verslaat de publiekslieveling van The Voice of Holland met het liedje Hello, dat dit jaar het favoriete nummer is van de 3FM-dj’s in het Glazen Huis.