Hoewel de kandidaten van The Voice of Holland pas dinsdag hun eerste concert hebben in de Heineken Music Hall, zijn ze nu al druk bezig met repeteren.

De opbouw is nog bezig, de danspasjes moeten nog geoefend worden. Het zijn spannende dagen voor de kandidaten van het überpopulaire programma The Voice. De zangtalenten laten hun fans vrolijk meegenieten van hun repetitiedagen, en hoe doe je dat tegenwoordig makkelijker dan via Twitter?


Ben Saunders, Bart van Overbeek en Lenny Keylard hebben het maar al te gezellig met elkaar. De drie delen samen een kleedkamer maar lijken daarbij ook veel tijd met elkaar door te brengen.


De twaalf overgebleven kandidaten van The Voice staan de aankomende dagen maar liefst vier keer in een uitverkochte HMH. Hier brengen ze nummers ten gehore waarmee ze tijdens The Blind Auditions, The Battle en de liveshows veel indruk maakten.