Vrijdag 7 januari is het voor het eerst dat de vier teams van The Voice Of Holland samen in één uitzending in actie komen. De zangtalenten van VanVelzen, Angela Groothuizen, Jeroen van der Boom en Nick & Simon treden op en nemen het zo tegen elkaar op. Een speciaal gastoptreden is ingeruimd voor Bløf.

HP THe Voice Of Holland

Ook de resultshow van The Voice Of Holland ziet er vrijdag anders uit.


Het publiek stemt per team één kandidaat veilig. De andere twee talenten komen automatisch in de sing off terecht. Deze bekendmaking is vrijdagavond laat te zien.


Zaterdag
De acht songs tellende sing off wordt komend weekend eenmalig op zaterdag uitgezonden, inclusief de beslissing van de betreffende coach wie van de twee kandidaten doorgaat naar de volgende ronde. Komend weekend vallen er dus in totaal vier deelnemers af.
Kandidaten
Bij VanVelzen zijn Ben Saunders, Lenny Keylard en Esther Nijhove nog in de race. Angela Groothuizens team bestaat nog uit Kim de Boer, Shary-an Nivillac en Bart van Overbeek. Jeroen van der Boom hoopt met Anne Hoogendoorn, Leonie Meijer of Meike van der Veer te gaan winnen. Nick & Simon maken nog kans met Jennifer Ewbank, Pearl Jozefzoon en Nigel Brown.
De presentatie vrijdag is weer in handen van Martijn Krabbé, Wendy van Dijk en Winston Gerschtanowitz. Aanstaande woensdag 5 januari is er eerst ook weer een The Voice Of Holland Real Life. De finale van TVOH vindt plaats op vrijdag 21 januari.


The voice of Holland – Real life, woensdag 05 januari om 20:30 op RTL 4