De uitslag van de zogenoemde sing off van het televisieprogramma The Voice of Holland is al bekend. De aflevering rond de laatste halve finale plaatsen werd vrijdag al opgenomen, maar wordt pas zaterdagavond uitgezonden.

© ANP

Zodoende was zaterdagochtend al via bijvoorbeeld Twitter te vernemen dat deelnemers Bart, Lenny, Meike en Nigel het veld moeten ruimen.

Presentator Martijn Krabbé zag het aankomen en voorspelde vrijdag al dat de uitslag zou uitlekken. Presentator Winston Gerschtanowitz voorzag geen problemen en vergeleek het geheimhouden van de uitslag met die van het programma Wie is de Mol.

Volgens Gerschtanowitz moesten ook de 1400 mensen die in het publiek aanwezig waren een geheimhouding tekenen.
De aflevering van vrijdag was met bijna 2,7 miljoen kijkers wederom het best bekeken programma van de avond.