Kandidaten The Voice of Holland gunnen elkaar winst
17 januari 2011, Maandag  

Vrijdag werd bekend dat Ben Saunders, Leonie Meijer, Kim de Boer en Pearl Jozefzoon tegen elkaar zullen strijden in de finale van de populaire talentenjacht The Voice of Holland. Bijzonder is dat het hen weinig uitmaakt of ze winnen of niet.

“Het maakt me werkelijk niet uit wie er wint. Misschien degene die nog geen auto heeft? Iedereen heeft toch al gewonnen. We hebben een eigen single,” vertelt getatoeërde zanger Ben zondagavond. “Ik wil wel winnen hoor. Maar niet voor mezelf, maar voor Roel van Velzen en het dreamteam.”


Kim is het volledig met haar mede-finalist eens. “Het klinkt zoetsappig, maar ik voel geen concurrentie. Leonie is mijn maatje, Pearl vind ik heel bijzonder en Ben een natuurtalent. Het is wel heel raar dat het na vrijdag voorbij is.”


Leonie, die eerder niet opviel naast publiekslieveling Ben en donkere schone Pearl, wist toch de finale te bereiken. Ben had dit al eerder aan zien komen. “Een paar weken geleden, toen niemand het nog zag, heb ik tegen haar gezegd: ’jij komt in de finale’. Ze is altijd een beetje op de achtergrond. Maar zij verdient de titel eigenlijk wel,” aldus de gedoodverfde winnaar.