AMSTERDAM -  Slechts een paar minuten na de finale van The Voice of Holland heeft winnaar Ben Saunders zijn eerste optreden in de wacht gesleept. De zanger treedt vanavond op in Ahoy!

De 27-jarige zanger klimt op het podium bij de Vrienden van Amstel Live. “Optreden voor vijftienduizend mensen in Ahoy is natuurlijk de droom van elke artiest”, vertelt Ben. “En je staat ook nog eens op het podium naast de beste artiesten van Nederland, heel erg cool.”


Het is nog niet duidelijk met wie de hevig getatoeëerde zanger een duet gaat zingen.


Vrijdagavond werd de dertiende reeks Vrienden van Amstel-concerten geopend door de band Within Temptation. Ook Guus Meeuwis en Jan Smit zongen de sterren van de hemel. Ben won diezelfde avond de finale van The Voice of Holland. Hij zal deze maand vaker te gast zijn bij de Vrienden van Amstel Live.