ARNHEM – Ben Saunders, winnaar van de The Voice of Holland, treedt op 6 maart op in de Arnhemse discotheek Manhattan.

Ben Saunders is ongelooflijk populair geworden het afgelopen half jaar. Hij heeft al meer dan 80.000 followers op Twitter.. Naast het feit dat Ben Saunders een vrouwenmagneet is, wordt hij ook de soulman genoemd.


Patricia Knijnenburg, eigenaresse van discotheek Manhattan, staat tijdens de Soultrain zelf ook altijd in de deejay booth. Zelf heeft zij de The Voice of Holland op de voet gevolgd. ,,Ik ben trots dat ik als eerste in Arnhem Ben Saunders in mijn club mag ontvangen. Vanaf het moment dat hij begon met “Use somebody” ben ik groot fan”, aldus Knijnenburg.


De kaartverkoop loopt als een trein aldus Knijnebburg: ,,Op de eerste dag hebben wij al 60 kaarten verkocht. Saunders treedt 6 maart op tijdens Soultrain. Soultrain start om 23.00 uur en gaat door tot diep in de nacht. Kaarten in de voorverkoop zijn 10 euro en te verkrijgen op www.manhattan.nl.