Het “Ben Saunders virus” wordt de komende negen weken door RTL Nederland nog verder aangewakkerd. Vanaf komende zondag heeft de winnaar van de RTL 4-talentenshow The Voice of Holland namelijk zijn eigen realityserie op RTL 4.

De komst van de realityserie “Ik Ben Saunders” werd vanavond door RTL 4 bekend gemaakt. Daarmee gaat het hele mediacircus rond de winnaar van The Voice of Holland nog grotere vormen aannemen. Saunders won vrijdagavond de RTL 4-talentenshow. Inmiddels heeft Saunders in de afgelopen weken al drie nummer 1-hits gescoord en is in bezit van een gouden plaat. Maar daar blijft het zeker niet bij. De komende week treedt hij in het Rotterdamse Ahoy-complex op. Er zijn ook grootse plannen voor een carriere in het buitenland.

Nederland is van de nuchtere, getatoe?erde zanger gaan houden en kan hem en zijn inmiddels eveneens bekende familieleden in de nieuwe realityserie blijven volgen nu zijn carri?re een vlucht neemt.

De eerste aflevering van “Ik Ben Saunders” is zondagavond van 20.00 tot 20.40 uur op RTL 4 te zien.