Wat een feestje gisteravond! De Q-snowcase met Ben Saunders, Pearl Josefzoon en Mohombi was geweldig! De nummers 1 en 2 van The Voice of Holland lieten nog eens zien waarom juist zij die plaatsen ook hebben verdiend. En Mohombi was één brok energie. Wat een show gaf die man weg! Enne, alle Q-luisteraars konden met Ben, Pearl en Mohombi op de foto.

Mohombi was ook na de snowcase niet uit de bar weg te slaan. Tot diep in de nacht bleef hij hangen. Waarschijnlijk zit hij nu met kleine oogjes in het vliegtuig want om 6 uur vanmorgen vertrok zijn taxi naar het vliegveld! Wil je weten hoe het er gisteravond uitzag in Zell am See, check dan q-music.nl.


Dinsdagmorgen was het nog wat stilletjes aan het ontbijt. Ik denk dat onze luisteraars het vandaag wat rustiger aan gaan doen. De zon schijnt, we hebben een strak blauwe hemel, het waait amper… Hoe mooi wil je het hebben?


Vanavond hebben we voor onze luisteraars een mooi programma klaarstaan: een filmavond. Even bijkomen van toch twee zware avonden en nachten. Ondertussen geniet ik, samen met onze gasten, op dit moment van het prachtige uitzicht, hoog op een berg. Oja, de weersvoorspelling deze week: strak blauw, dus bril af!