woensdag 02 februari 2011 | 14:18 | Laatst bijgewerkt op: woensdag 02 februari 2011 | 19:54

ANP

ANP

Pearl Josefzoon (L) en Kim de Boer tijdens de finale van de Voice of Holland. ANP

Pearl Josefzoon (L) en Kim de Boer tijdens de finale van de Voice of Holland. ANP


[UPDATE] BREDA – The Voice of Holland-sterren Ben, Pearl, Kim en Leonie zijn woensdagmiddag even in Breda geweest. Ze gaven twee optredens:eerst een concert in het Chass? Theater voor genodigden van Albert Heijn en vanaf 15:00 uur een optreden in de Mezz voor prijswinnaars van radiostation 100% NL.


Dan heb je voor het oog van 4 miljoen kijkers een talentenshow gewonnen, The Voice of Holland nog wel, en dan zul je het weten ook. Je zit aan een contract vast, met alle verplichtingen vandien. Al zeker 165 afspraken zijn er voor Ben Saunders gemaakt door zijn platenmaatschappij. Wie hem nog wil boeken, moet de agenda van 2012 tevoorschijn halen.


Mezz


En zo raakt Ben, twaalf dagen na zijn overwinning, op een grijze woensdagmiddag verzeild in het caf? van de Bredase poptempel Mezz. Daar moet hij drie nummers zingen, handtekeningen uitdelen en zijn gouden tanden laten blinken als fans met hem op de foto willen. „Vet cool”, vindt hij. Dat zegt niet bar veel, want Ben vindt alles vet cool. Ook het Chass? Theater, waar hij een uur of vijf later geacht wordt te zingen op een bedrijfsfeest van ’s lands grootste grootgrutter. ,,Cool theater, hoor.” Maar eigenlijk kent hij Breda meer van de tattoo-events.


Kim


De nummer 1 is niet in zijn eentje komen opdraven. Verliezers Kim en Leonie zijn eveneens opgetrommeld. Vinden ze leuk, dat directe contact met hun fans. ,,Ook goed voor de promotie”, vult Kim aan. Want ze moeten natuurlijk wel in the picture blijven, anders kan het zo met hen gedaan zijn. Kijk maar wat er over is van de finalisten van vorige talentenshows. Bijna allemaal vergeten glorie. Leonie weet ook niet goed wat haar te wachten staat, bekent ze. Maar: ,,Als alle opties doorgaan, krijg ik het druk.”


Pearl


En Pearl dan?, zal nu menig Voice of Holland-kijker denken. Was die er niet bij? Nee. Pearl had er bij moeten zijn, ze was immers tweede, maar Pearl ligt in bed. Griep. Jammer. Maar het mag de pret niet drukken. Voor veertien luisteraars van 100%NL is een droom uitgekomen Zij zijn de prijswinnaars van een sms-actie van de radiozender voor muziek van Nederlandse makelij. De prijs is dit exclusieve concert van de verse Voice of Holland-sterren.