Zangeres en jurylid Angela Groothuizen is moe maar voldaan. Dat vertelt ze deze week tegen tv gids Televizier. Na The Voice bleef ze maar hollen…Die vermoeidheid is dus niet verwonderlijk, want na alle hectiek rond het succesvolle The Voice Of Holland, denderde Angela meteen door naar X Factor. En ondertusen tourt ze ook nog rond met haar theatertour Label.

“Ik ben ontzettend moe en het is voor Martijn, Wendy en mij best heftig geweest de afgelopen tijd, dat moet ik toegeven. Net in de zwaarste tijd van The Voice waren de audities (van X Factor, red.) in de Heineken Music Hall. Dat heb ik op m’n tandvlees gedaan”, zo vertelt Angela deze week aan tv gids Televizier.


Ze deed het echter graag: “Het is zo leuk en ik krijg zo veel energie van al die nieuwe zangtalenten. En het programma is weer zo mooi in elkaar gezet!?


Ze hoopt dan ook dat al dat harde werken niet voor niets is. “Vorig jaar eindigden we met X Factor op 2 miljoen kijkers. Dat gebeurt zelden. The Voice haalde zelfs bijna 4 miljoen kijkers, maar dat is echt belachelijk veel. Ik zou heel tevreden zijn als we (met X Factor, red.) de kijkcijfers van vorig seizoen zouden kunnen evenaren”, zo vertelt ze.