Bas Muijs in videoclip Alma Nieto (The Voice) 01 maart 2011

Alma Nieto, die het afgelopen seizoen deelnam aan ‘The Voice of Holland’, heeft Bas Muijs gestrikt voor haar videoclip. Haar single ‘Ik was van jou’ is geschreven door Daniel Betancourt en Gustavo Santander. Nick Nielsen (die aankomend weekend de Sterren.nl Carnavalsfuif presenteert) vertaalde het nummer naar het Nederlands.


Al meer dan tien jaar is Alma Nieto actief in de muziekwereld. Ze zong al samen met onder meer Anita Meijer, Anouk, Robert Leroy en Trijntje Oosterhuis en treedt veel op tijdens bedrijfsfeesten en theatershows. Daarnaast heeft ze al verschillende jingles ingezongen. Dit seizoen deed ze mee aan ‘The Voice of Holland’. Nadat ze eigenlijk niet kon kiezen uit de coaches, kwam ze uiteindelijk terecht onder de hoede van Angela Groothuizen. Ten gunste van Charlotte ten Brink en Shary-An Nivillac viel het doek voor haar tijdens de battleronde.