© BrunoPress

Christina Aguilera wordt jurylid bij The Voice Of Holland…in Amerika. De zangeres is toegevoegd aan het lijstje dat al bestond uit Maroon 5-zanger Adam Levine en Cee-Lo Green. De show is gebaseerd op het RTL-programma The Voice of Holland. De Amerikaanse versie gaat in het voorjaar van start.

“De mogelijkheid om te helpen bij het vormen van carrières van nieuwe artiesten en hen te begeleiden bij het waarmaken van hun dromen, is een klus die ik met open armen ontvang”, laat ze vandaag via haar woordvoerder weten.

Eerder deze week werd Christina samen met haar nieuwe lover dronken van de weg geplukt. Beiden werden naar het politiebureau in Hollywood overgebracht. Op Matthew Ruthlers hoofd werd meteen een borgsom van 21.700 euro geplakt, omdat hij dronken achter het stuur zat.

Later die dag mocht de zangeres al wel weer naar huis. Verstopt op de achterbank van haar auto komt ze thuis aan. Haar ex Jordan Bratman nam ondertussen de zorg voor zoontje Max op zich.

thumbthumbthumbthumbthumbthumb