PETTEN – Singer/songwriter Kim de Boer, bekend geworden door ‘The Voice of Holland’, was onlangs in Petten te vinden bij make-up studio Beautyartist. Kim belde met eigenaresse Mascha Smit om een privéworkshop visagie te boeken

“Ik was aangenaam verrast toen Kim mij belde”, aldus de 34-jarige Mascha Smit. “Ik ben een groot fan van Kim de Boer. Ze zingt prachtig en schrijft ontzettend mooie nummers. Kim wordt voor tv-opnames en fotoshoots professioneel opgemaakt, maar voor haar optredens moet Kim haar make-up zelf verzorgen. Kim vertelde mij dat zij graag wil leren hoe je je snel en mooi kunt opmaken. Je staat de hele avond in de spotlights en een goede make-up is daarom erg belangrijk. Anderhalve week geleden was Kim eindelijk een dag vrij en had ze bij Beautyartist een moment voor haar zelf. Na een hele middag privéles en een tas vol mooie make-up producten ging Kim tevreden naar huis. “Kim komt zelfs nog een keertje terug met vriendinnen voor een workshop. Wanneer dit plaatsvindt? Dat houd ik liever voor mezelf want anders staan er straks allemaal tieners voor de deur om een handtekening te vragen” lacht Mascha.