Shary-An Nivillac hoopt dat haar broertje en zusje een voorbeeld aan haar nemen. Met haar debuutsingle Six Feet Under, die vrijdag verscheen, wil de ster uit The Voice of Holland laten zien dat ze mooie dingen kunnen doen.


“Ik kijk heel erg op tegen mijn broers en wil dat mijn broertje en zusje mij ook zo kunnen zien”, zegt de 18-jarige Shary-An in een interview met Novum Nieuws. “Ik wil graag mooie dingen doen en aan hen laten zien dat zij dit later ook kunnen.”


De zangeres kan binnenkort ook aan haar vader laten zien wat ze in haar mars heeft. “Ik heb hem al negen jaar niet gezien en dat is echt heel lang. Niet iedereen in de Antillen is zo rijk dat ze een vliegticket kunnen kopen”, verklaart ze. “Maar we hebben regelmatig contact. In december kon ik niet naar de Antillen vanwege de liveshows. Ik had ook nooit verwacht zo ver te komen, maar annuleerde het ticket wel met een glimlach. Nu ga ik in juni, als het wat rustiger is.”


Shary-An heeft het na haar deelname aan het programma The Voice of Holland erg druk. “Ik was verrast dat ik een platencontract aangeboden kreeg. Het was spannend, want ik wist niet wat er zou gebeuren na The Voice.” Of er een heel album komt, hangt deels af van hoe de single ontvangen wordt. “We hopen natuurlijk dat we met Six Feet Under een nummer 1-hit te pakken hebben.”


Ondanks de onzekerheid over het album is Shary-An druk bezig met nieuwe nummers. “Ik schrijf er ook aan mee, ik zit echt in het hele proces. We spelen live en niet via een bandje op de computer. Dat is het allermooiste dat er is. Je hoort alles, iedereen is één.” De 18-jarige droomt voorzichtig van een internationale carrière. “Maar ik vind het heel belangrijk dat je onthoudt waar je vandaan komt. Ik wil Nederland er graag bij houden.”