Onlangs werden alle juryleden van de Amerikaanse versie van The Voice of Holland bekendgemaakt. Nu zijn ze met z’n allen bij elkaar gespot tijdens de belangrijke persconferentie van het nieuwe programma.

Christina Aguilera, Adam Levine, Cee Lo Green, Blake Shelton en presentator Carson Daly stonden te stralen op de rode loper. Ze lijken er al heel veel zin in te hebben om straks op de ronddraaiende jurystoelen plaats te nemen. De blonde zangeres weet al helemaal hoe ze het gaat aanpakken om commentaar te geven. “Er is geen goed of slecht. Het gaat er niet om dat we mensen teleurstellen, want ik wil hen juist steunen en opbouwende kritieken geven. Om alleen de stemmen te horen en niet te weten hoe de persoon eruit ziet is geweldig. Daar staat The Voice bekend om”, aldus het enige vrouwelijke jurylid.